04-05-06-07-08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΤΗΝΟΣ-ΣΥΡΟΣ

nisi-tinos-rmoypoli Thnos Πύργος-Τήνος-8 aksiotheata-surou-2 dhmarxeio-syros syros-05 syros-ano_hcj7vl6tσυροσ-ανωθεν-Γ.Στεφανου-960x6391ΜΕΡΑ  Θεσσαλονίκη -Ραφήνα

Συγκέντρωση  και αναχώρηση στις 21:00 από το γραφείο μας και 22:00 από Αριστοτέλους. Περνώντας από Τέμπη και με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2ΜΕΡΑ  Ραφήνα-Τήνος

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.

3ΜΕΡΑ Τήνος

Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας ( Ησυχαστήριο , Ναός της Αγίας , η  Κάρα Της , Ναός της Ζ. Πηγής , έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια , άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου , τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά , όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών . Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο . Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και το ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες και πολλές γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια.

4ΜΕΡΑ Τήνος-Σύρο

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι τις 15:00 η ώρα στην Τήνο. Ύστερα θα κατευθυνθούμε  για  το λιμάνι  από όπου στις 16:00 παίρνουμε  το καράβι  για την  Σύρο. Απόπλους  επιβίβαση στο λεωφορείο   και αναχώρηση  για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια  και το απόγευμα αναχωρούμε για την Άνω Σύρο, όπου δεσπόζει ο καθολικός ναός του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της Ερμούπολης, θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την υπεροχή θέα. Μετά θα πάμε στην παραλία της Σύρου όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας Διανυκτέρευση .

5ΜΕΡΑ   Σύρο -Θεσσαλονίκη.

Πρωινό και  αναχώρηση  για το γύρο του νησιού ξενάγηση και στη διαδρομή μας θα δούμε το νότιο τμήμα της Σύρου περνώντας από τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες, Αζόλιμνος, Βάρη, Μέγα Γυαλό, Ποσειδωνία, Φοίνικας και Κίνι. Σε κάποιο από αυτά θα έχουμε γεύμα εξ ίδιων και στη συνέχεια θα πάμε στο  λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι για τον Πειραιά .Μετά από 4ωρες στο καράβι άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και  με καθοδόν στάσεις άφιξη το πρωί  στην πόλη μας.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Ραφήνα-Τήνος, Τήνος-Σύρο, Σύρο -Πειραιάς
  • Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή σε  επιλεγμένα  ξενοδοχεία(ΛΗΤΩ-ΤΗΝΟΣ, ΦΡΑΝΣΟΥΑ -ΣΥΡΟΣ)
  • Πρωινό
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ
  • Φόρος διαμονής ανά ημέρα ανά δωμάτιο

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ         255€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ     315€