13-14-15-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΥΔΡΑ

Μουσειο Μπουμπουλίνας ydra-port palamidi1 iera-moni-malebis 1200px-The_great_theater_of_Epidaurus,_designed_by_Polykleitos_the_Younger_in_the_4th_century_BC,_Sanctuary_of_Asklepeios_at_Epidaurus,_Greece_(14015010416) 1_5Untitled-3-1024x673 1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6:00 και από  Αριστοτέλους στις 07:00.Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές με την αρχιτεκτονική του αλλά και την ακουστική του. Επόμενος σταθμός το Ναύπλιο  τακτοποίηση   στο ξενοδοχείο  μας  ξεκούραση και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξένει. Διανυκτέρευση.

2η   μέρα : ΤΟΛΟ-ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και Αναχώρηση  για να επισκεφτούμε  με τοπικό καράβι τα δυο πανέμορφα  νησιά ΥΔΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ Πρώτος  μας σταθμός η Ύδρα  με την ιστορική της αρχιτεκτονική ,θα επισκεφτούμε το αξιόλογο  ναυτικό μουσείο του νησιού και χρόνος ελεύθερος. Ο επόμενος μας σταθμός ,είναι  οι Σπέτσες. Εδώ θα επισκεφθούμε  το σπίτι,  το μουσείο της Μπουμπουλίνας και το ναό του Αγίου Νικολάου . Το απόγευμα  επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

3η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ 

Πρωινό ξύπνημα, πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για το μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΜΑΛΕΒΗΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την θεια λειτουργία του μοναστηριού και στην συνέχεια θα περάσουμε από το Άστρος σε  ένα όμορφο τουριστικό θέρετρο. Στάση για καφέ ή φαγητό και επιστροφή στο Ναύπλιο με τα πάρα πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα της πόλης μας όπου υπήρξε και η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης ιστορίας μας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη,  όπως και στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να δούμε την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΝΑΥΠΛΙΟ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ προσκύνημα και αναχωρούμε  για το κοσμοπολίτικο Λουτράκι. Στάση για φαγητό και παίρνουμε το δρόμο τη επιστροφής πάντα  με τη απαραίτητες στάσεις  στη διαδρομή μας για καφέ ή φαγητό φτάνουμε στην πόλη μας πάντα  με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Τη Διαμονή σε  επιλεγμένο ξενοδοχείο
  •  Πρωινό
  • Τις περιηγήσεις –ξεναγήσεις της εκδρομής
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ
  • Την κρουαζιέρα για τα νησιά  Ύδρα και Σπέτσες

ΤΙΜΗ 200€