22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΒΟΝΙΤΣΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΑΛΑΜΟΣ-ΚΑΣΤΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ

60713620 kastos_travelinspiration_0 landscape20 maxresdefault preveza-limani vonitsa-ait ΖΙΡΟΥ 1Η ΜΕΡΑ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΝΙΤΣΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 7.00 και συνεχίζουμε την διαδρομή μας κάνοντας τις απαραίτητες  στάσεις  για καφέ και ξεκούραση  φθάνουμε στο ξακουστό Γεφύρι της Άρτας. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και όποιος επιθυμεί ξενάγηση στο μουσείο. Συνεχίζουμε για την Βόνιτσα. Η Βόνιτσα είναι κτισμένη κοντά στο αρχαίο Ανακτόριο, αποικία που ίδρυσαν οι Κορίνθιοι το 630π.Χ. με το όνομα Βόνιτσα κάνει την εμφάνιση της στην ιστορία στα τέλη του 4ου αιώνα μ.Χ.. Η Βόνιτσα,  κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας δεσπόζει στη Νότια πλευρά του Αμβρακικού, κατοικημένοι περίπου από 4500 χιλιάδες ανθρώπους και αποτελεί ένα από τα πιο τουριστικά μέρη. Το επιβλητικό κάστρο της, το γραφικό νησάκι της Κουκουμίτσας, οι φιλόξενοι άνθρωποι καθώς και η νησιώτικη ατμόσφαιρα κάνουν τον επισκέπτη να ερωτεύεται το μέρος αυτό. Τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Αργά το απόγευμα όσοι επιθυμούν βόλτα στην όμορφη παραλιακή κωμόπολη .Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΒΟΝΙΤΣΑ-ΜΥΤΙΚΑΣ-ΚΑΛΑΜΟΣ-ΚΑΣΤΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα ξακουστά νησάκια Κάλαμος-Καστός. Θα πάμε στο γραφικό Μύτικα που είναι κτισμένος στη Δυτική πλευρά της Ακαρνανίας, όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να επισκεφθούμε το Κάλαμο και Καστό. Στο Κάλαμο στο οποίο δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα θα έχουμε χρόνο για φαγητό και σε αυτό το γραφικό νησάκι θα απολαύσουμε τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή το απόγευμα στη Βόνιτσα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΒΟΝΙΤΣΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Πρέβεζα χρόνος ελεύθερος στη πόλη με τα στενά δρομάκια και την όμορφη παραλία που στο λιμάνι της κυριαρχούν παραδοσιακά κτίρια. Πρωτεύουσα του νομού με 20000 κατοίκους που βρίσκεται στο Νότιο άκρο του νομού, σε μικρή χερσόνησο στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου απέναντι από το Άκτιο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Λίμνη Ζηρού, που βρίσκεται 2χλμ δυτικά της επαρχιακής οδού Άρτας-Φιλιππιάδας-Ιωάννινα. Είναι ένα φυσικό στολίδι μέσα στο πράσινο που οι Ελβετικές λίμνες μοιάζουν με αυτή τη λίμνη. Το γαλήνιο τοπίο αυτούς τους μήνες προσφέρουν σκιά και δροσιά  όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην πόλη μας κάνοντας καθοδόν τις απαραίτητες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος
  • Την κρουαζιερα στα δυο νησάκια Καστός και Κάλαμο με το καραβι                   
  •  Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ
  • Φόρος διαμονής ανά ημέρα ανά δωμάτιο

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  165 €   

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  200€